Kedvelt kivitelezések

….nemsokára képekkel is illusztrálva ,de az-az igazi ha eljössz hozzánk és mindent megnézhetsz ,megfoghatsz ,körbe szaglászhatsz……..

A kivitelezéssekkel kapcsolatos kérdéseidet ide kattintva teheted fel.

Közkedvelt kivitelezési standardok :

  • Fotóvászon: A finoman struktúrált vászon felületre nyomtatott, nagy felbontású fotók különleges megjelenést biztosítanak minden felvételnek. Fa vakrámára feszítve pedig a keretzés gondja is végleg a múlté.Ráadásul nálunk egyedülálló KÖR alakban is kérheted!Múzeumi vászon anyagunk extra hosszú élettartamot, nagy részletgazdagságot és tökéletes színvisszaadást kínál.

 

  •  Táblakép: A testet öltött kép. A természetes anyagok kedvelőinek. A fotókat általában 6 – 10 mm illetve 2 – 3 cm vastag fa lapra kasírozzuk, távtartókkal és akasztóval látjuk el. Így a képek valódi tárgyakká válnak.Költséghatékony, mégis tartós és igényes megoldás kiállításokra, lakás, vagy üzlet dekorációra egyaránt.

 

  • Metál fotó: Elegáns és professzionális megoldás. Talán a legtartósabb módja felvételeid falra helyezésének.Galériák,gyűjtők előszeretettel „várják el“ ezt a tipusú installálási módot.A csupán 2-3 mm vastag szendvics aluminium (Dibond) lemezre kasírozott fotók tökéletesen illenek a legmodernebb irodába, vagy a nappaliba egyaránt.A speciális akasztó – merevítő profil észrevétlenül feszíti ki a képet a fal síkja előtt,nedvességtől való vetemedés kizárt.

 

  • Plexi fotó : Ragyogó színek. „Három dimenziós hatás“. Lélegzetelállító látvány!A  6 – 10 mm-es víztiszta acryl-lap (plexi) mögé kasírozott fotók különleges hatást nyújtanak. A plexi összegyűjti a fényt, ezért a képek még élénkebbek, kontrasztosabbak, szinte “leugranak” a falról.Speciális víztiszta,papírbarát(nem eszi meg a képet) ragasztó fóliát használunk.Fényzáró hátlappal és  fa merevítő – akasztó kerettel látjuk el illetve az “asztali” kivitelnél ,ízléses víztiszta műanyagból készült képtartóval.

 

  • Fotó tapéta: Nagy felületet szeretnél dekorálni? A fotó tapéta tökéletes választás! Speciálisan erre a célra kifejlesztett papír, strapabíró felület, igazi fotó minőség, nagy színárnyalat terjedelem jellemzi.Klasszikus tapéta ragasztóval ragasztható.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com